IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ONLY PES ETMEDİONLY PES ETMEDİ
Tarih : 04.10.2013 07:03  - Benzer Haberleri Göster

 


Konak Belediye Başkanlığı Koşusu’nu  ONLY kazandı


  İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gecenin tek kupalı mücadelesi olan Konak Belediye Başkanlığı Koşusu’ndan galip ayrılan, Erdoğan Şenocaklı’nın ONLY (a.a. Unaccounted For – Kortay / DIESIS) isimli atı oldu. Jokey Özcan Yıldırım idaresindeki safkan startın verilmesiyle birlikte aldığı liderliği potoya kadar taşımayı başararak 1.46.37’lik derece ile koşuyu tamamladı. Bugün 41. startını alan 5 yaşındaki safkan sergilediği performansıyla başarılarını bir yenisini daha ekleyerek 11’inci birinciliğini elde etti.

3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen çim pistteki 1700 metre mesafeli koşuya 3 ve daha yukarı yaşlı 12 safkan İngiliz atı katıldı. Son metreleri nefesleri kesen mücadeleye sahne olan koşudan ASPURCE (Bosporus – Mügide / MUJTAHID) ikinci olarak ayrılırken, GÖZÜYILMAZ (Dinyeper – Red White / RED ROUTE) üçüncü ve PARIS DAKAR (Elixir – Louise Paris / SOVIET STAR) da dördüncü olarak koşuyu tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 57.000 TL olan koşuda farklar burun – boyun – 1,5 boyşeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Ahmet Özbelge’ye kupayı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan verdi. Koşu sonrası şeref tribününde düzenlenen törende, Konak Belediye Meclis Üyesi Necdet Durmuş Hindistan Fahri Başkonsolosumuz ve Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Turgut Koyuncuoğlu’na, Konak Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir de Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Tarcan İşcen’e günün anısına çiçek verdi. Kupa törenine, İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık ve davetliler de katıldı.


 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim